Назад

Онлайн сесия „Потенциални сектори за икономическо сътрудничество между България и Виетнам“


Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Посолството на Социалистическа република Виетнам в София и Виетнамската агенция за насърчаване на търговията, организира онлайн сесия на тема: „Потенциални сектори за икономическо сътрудничество между България и Виетнам“, която ще се проведе на 15 декември 2021г. от 09.00ч. във виртуална среда.

Целта на онлайн сесията е да предостави информация за българския пазар, както и да бъдат представени някои от потенциалните сектори на сътрудничество между двете страни: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост и потребителски стоки. Повече от 50 виетнамски фирми от гореспоменатите сектори ще вземат участие в семинара. Ще бъде осигурена възможност за обмен на контакти с виетнамските фирми, при интерес.

Желаещите български фирми за участие в  сесията, следва да потвърдят участие на e-mail: m.markova@bcci.bg в срок до 10 декември 2021г. На регистрираните участници ще бъде изпратен линк за включване. Работни езици: български – виетнамски с осигурен последователен превод.

Приложение: Проекто-програма