Назад

Нови перспективи за управление на консултантската фирма – тема на среща, организирана от БАУКО


Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) отправя покана за участие в първото издание от поредицата на „Нови перспективи за…“ на 9 декември (четвъртък) от 16:00 часа в Soho, София. Инициативата ще даде възможност на утвърдени консултанти и бизнес лидери да обменят опит и идеи за управлението на бъдещето.

Темата на срещата ще бъде Нови перспективи за управление на консултантската фирма, като ще бъде представена от Владимир Рашев, управляващ съдружник на „Балкан Сървисис“ ООД, водеща фирма в областта на информационните технологии и член на БАУКО.

Не пропускайте да узнаете за успешни работни модели, както и да се включите в открит разговор по тази ключова за консултантите тема.

Събитието ще завърши с празничен коктейл.

Таксата за участие е 40 лв., която може да внесете по сметката на БАУКО или да заплатите на място. За Ваша информацията Асоциацията не е регистрирана по ДДС:
Юробанк И Еф Джи
BIC: BPBI  BGSF
IBAN: BG58 BPBI 7940 1043 3518 01

Потвърдете присъствие на имейл bamco@bamco.bg

Участието е възможно, само ако имате Зелен сертификат или представите отрицателен резултат от тестване, проведено до 72 часа или до 48 часа преди събитието в зависимост от теста.