Назад

Среща с представители на Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами в България



Представители на Асоциацията на сертифицираните експерти по разкриване на измами в България (АСЕРИ-България) бяха на работно посещение в Българската търговско-промишлена палата. Председателят на УС на БТПП Цветан Симеонов разговаря с Гергана Станчева – секретар на АСЕРИ-България, и доц. д-р Пепа Стойкова от Стопанска академия – Свищов, относно разширяване на сътрудничеството между институциите.

Обсъдиха се актуални въпроси и възможности за съвместна дейност в областта за извършване на дигитален контрол, чрез ползване на идентификатори от системата на глобалните стандарти GS1, като Глобалният номер на местоположение (GLN), Европейският артикулен номер (EAN)  и др.

На 27 септември в сградата на БТПП, бе проведено Общо събрание на АСЕРИ-България. Избраните членове на новия Управителен съвет са: Явор Башев, Пепа Стойкова, Мирослав Трендафилов, Ина Лечева и Йорданка Димитрова.

Цветан Симеонов подчерта една от основните функции на БТПП – да създава сигурност във вътрешната и външната търговия. Той пожела професионални успехи на новия Управителен съвет и обединяване на усилията в борбата и противодействието на измамите.

За връзка с АСЕРИ-България: Email: info@acfe.bg, www.acfe.bg