Назад

Изложение и международна конференция CasaClima: Да построим бъдещето


Конфиндустрия България отправя покана за „Изложение и международна конференция CasaClima: Да построим бъдещето“, което ще се проведе на 16 ноември 2021 г. в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов“. Форумът се организира от Конфиндустрия България, сдружение на италианското предприемачество в България, в партньорство с Агенция CasaClima и в сътрудничество с Посолството на Италия в България и Камарата на Архитектите в България, Регионална Колегия София Област.

Събитието е включено в официалната програма PRE-COP26, част от предварителните инициативи на Италия във връзка с  Конференция на ООН за изменението на климата (COP26) в Глазгоу и събира на едно място водещи професионалисти и експерти от сектора, в комплексна програма:

  • Международно изложение на фирми от сектора
  • Кръгла маса, с участието на представители на българските и италиански институции
  • Представяне на Агенция CasaClimaмеждународно признатият италиански орган за сертифициране на екологичната устойчивост на сградите и високите  постижения на Италия в строителството с „нулево въздействие“.
  • Технически панели с участието на италиански архитекти и експерти.

Международното изложение ще даде възможност на фирмите да представят своите продукти и иновации, както и да намерят нови партньори в страната и в Европа. На този линк можете да намерите програмата на събитието, условията за участие в изложението и допълнителни възможности за реклама. CASACLIMA: ДА ПОСТРОИМ БЪДЕЩЕТО 

Участието в конференцията е безплатно, но със задължителна регистрация на имейл segreteria@confindustriabulgaria.bg

Събитието ще се проведе при спазване на всички действащи противоепидемични мерки.