Назад

Онлайн бизнес срещи на фирми от Русия и България


Българската търговско-промишлена палата информира за предстоящи бизнес срещи между компании от Русия и България, които ще се осъществят във виртуална среда в периода 9 – 12 ноември 2021г. Събитието се организира от Московския експортен център, със съдействието на БТПП.

Основните цели на мероприятието са установяване и развитие на деловите връзки между московски компании с партньори от българския бизнес, както и представяне на руски стоки и услуги на пазара в България.

В онлайн бизнес мисията ще вземат участие 20 компании от Москва и региона, работещи в областта на: строителството, информационните технологии, производството на машини и оборудване, потребителски стоки, мебели и текстил.

Форматът на мероприятието, което ще бъде организирано на платформа за видеоконференции, включва откриваща сесия за представителите на бизнеса от двете страни, презентационна сесия, в рамките на която всяка компания ще представи своя продукт, а също така и отделни B2B преговори.

Работните езици на събитието са български и руски с превод.

Приложение:

Проектопрограма на мероприятието и

Списък на московските компании, участващи в бизнес мисията.

Регистрация за участие: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_X2Fwp4Y1RJW3S2pFXj_nQA

При необходимост от допълнителна информация: БТПП, e-mail: interdpt@bcci.bg, Московски експортен център, e-mail :pikalova.lm@moscow-export.ru