Назад

Предстояща работна среща с виетнамски компании, придружаващи вицепрезидента на Виетнам у нас


БТПП информира за предстояща работна среща с г-жа Во Тхи Ан Ксюан, вицепрезидент на Социалистическа република Виетнам, и с виетнамски компании. Събитието се подготвя от Палатата съвместно с Посолството на Виетнам в София и ще се проведе на 26 октомври /вторник/ от 15.00 ч. в сградата на БТПП , зала А, ет. 1. Срещата може да бъде проследена и в електронна среда.

В рамките на работната среща ще бъдат обсъдени актуалните търговско-икономически отношения между България и Виетнам. Делегацията, придружаваща г-жа Во Тхи Ан Ксюан, се състои от 15 представителки на виетнамския бизнес от секторите: хранително-вкусова промишленост - производство на кокосови бонбони, сладки, билкови чайове, натурални сокове, производство и доставка на селскостопански продукти и морски дарове; текстил - производството на мъжки ризи, облекла и обувки; производство на фармацевтични продукти и козметика – добавки и храни с натурален и билков състав, алтернативна медицина, недвижими имоти и хотелиерство; ресторантьорство и кетъринг, медицинско и дентално оборудване; производство на ръчно изработени продукти.

Желаещите да участват в срещата, могат да заявят предварително своето участие на следния линк, в срок до 25 октомври 2021г. /понеделник/. Участието е безплатно. Работен език: български-виетнамски за официалната част и английски език за работните срещи.

Събитието ще се проведе в съответствие с установените правила за превенция от Ковид. Броят на присъстващите участници на място е ограничен. При регистрация е необходимо да уточните начина на участие - на място или онлайн. Виртуално участващите компании могат да заявят своя интерес към контакти с конкретна виетнамска фирма. БТПП ще направи необходимото за да получат обратна връзка и оферти за партньорство.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 489, 8117 421 или e-mail: m.markova@bcci.bg

Приложения:

Писмо-покана

Проекто - програма

Списък на виетнамската делегация