Назад

БГ Баркод: натурален пчелен мед


Фирма „Синтика Хъни“ ЕООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за изминалата седмица 13-17 март 2023 г.

Sintica Honey предлага натурален пчелен мед, като производството е ситуирано в Белaсица. Регионът е с мек климат, в близост до Рупите и древния град Хераклеа Синтика, чието име взема и бранда. Кошерите са разположени близо до руините на античния град, в землището на село Рупите, защитена местност. В древността градът Хераклеа Синтика е бил център на областта Синтика, населявана от тракийското племе синти.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/