Назад

Голям икономчески форум в Бургас


Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Община Бургас организират икономическия форум "Doing Business with Germany“. Той ще се проведе на 27.09.2021 г., понеделник, в Конгресния център, при спазване на въведените противоепидемични мерки. Освен присъствената му форма, събитието ще бъде излъчвано и онлайн. Началото е в 09.30 часа.

Във форума ще вземат участие посланикът на Германия у нас Н. Пр. Кристоф Айххорн, президентът на Германо- българската индустриално-търговска камара Тим Курт, представители на институциите на Република България и Федерална Република Германия, местните власти и водещи компании от различни сектори на икономиката.

Обявената програма включва представяне на Германия като място за бизнес, германско-български икономически отношения - състояние и перспективи, възможности за учредяване на дружество в Германия и други актуални въпроси, като се предвиждат и неформални срещи с български и немски представители на бизнеса.

Инициативата има за цел да представи Германия като място за бизнес, както и да посочи добри практики за работата на немския пазар. Участието в конференцията е безплатно, с предварителна регистрация.

При интерес към участие в предстоящия форум може да се регистрирате  тук.