Назад

Инвестиционен форум Foro Invest in Paraguay


По информация, предоставена от Посолството на България в Аржентина,  отговарящо и за Парагвай, в периода 8 – 9 септември 2022 г. ще се проведе Инвестиционен форум Foro Invest in Paraguay. Събитието ще се проведе в Centro de Convenciones (CONMEBOL) в Асунсион. Предвижда се и съпътстващ онлайн формат (streaming). Организатори са Министерството на индустрията и търговията на Парагвай, чрез Мрежата за инвестиции и износ - REDIEX (Red de Inversiones y Exportaciones) и Интерамериканската банка за развитие – BID (Banco Internacional de Desarrollo). 

Целта на форума е да представи икономическия профил на Парагвай и условията, които страната предлага за преки чуждестранни инвестиции. Събитието ще даде възможност за срещи с представители на икономическите и търговските среди – национални или от региона, установили се в страната, както и с представители на държавните институции, които отговарят за начертаването и реализирането на политиките за привличане на инвестиции и развитието на бизнеса. Участието в двустранните срещи е безплатно след предварителна регистрация.

Програмата на форума предвижда първият ден да се проведе конференция, дискусии и специални събития с международни участници. Вторият ден ще се проведат срещи с парагвайски бизнесмени и заинтересовани инвеститори.

Можете да се регистрирате за участие или да проследите събитието онлайн тук: