Брой 171 (931), 04-09-2015
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Българо-китайска бизнес конференция с провеждане на двустранни срещи


Българо-китайска (Нингбо) бизнес конференция и двустранни срещи ще се проведат на 18 септември 2015 г. в хотел „Новотел”, гр. Пловдив.

В конференцията ще вземат участие представители на фирми от гр. Нингбо, от следните сектори и подсектори: текстил, търговия, инсталации, внос и износ на механични и електронни продукти, машини за шприцоване в леярството, калайна спойка, производство на играчки, рециклиране и околна среда, лека промишленост, строителство, машини, осветление и осветителни тела, производство на медицински инструменти, медицинска апаратура и стоматологични инструменти, земеделски храни и ХВП, водомери, топломери и електромери, авточасти, електроника за автомобили - мобилни телефони, аксесоари, трансформатори и зарядни устройства, недвижими имоти, туризъм, маркетинг, производство на постоянни магнити, акрилни продукти, магнитни моторни части, изделия от пластмаса, лампи от неръждаема стомана, опаковъчни контейнери за храни, мобилни оператори и мобилна техника, фирми за износ и внос на стоки, фирми в сферата на слънчевите енергийни електроцентрали тип „нова енергия” и др.

За заявяване на предварителен интерес следва да изпратите попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 14 септември на е-mail адрес: office@fpg.cc.

Конференцията се организира с любезното съдействие на Българо-китайската асоциация за бизнес развитие и Община Пловдив.

Приложение:

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП: Необходима е текуща оценка на въздействието на Закона за публично-частното партньорство
Нови членове на Палатата
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Българо-китайска бизнес конференция с провеждане на двустранни срещи
18 септември 2015 г., хотел "Новотел", гр. Пловдив Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ТРУДОВИ И ОСИГУРИТЕЛНИ ОТНОШЕНИЯ
Постигнато е средно 7.9% увеличение на минималния осигурителен доход
По данни на МТСП постигнатите споразумения засягат около 956 000 души, което представлява почти половината от осигурените лица Още
ИА ГИТ публикува информация за правата и задълженията на работодателите и работещите на еднодневни трудови договори
МИТНИЧЕСКИ РЕЖИМ
Подаването на уведомленията за средствата за измерване и контрол на акцизни стоки вече се извършва задължително по електронен път