БГ Баркод: лесно импортиране на продуктови данни


Българската фирма за бижута „Декс Аи“ ЕООД, стояща зад бранда Swan Pearls, е въвела за периода 2-6 август най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод.

От повече от 10 години фирмата е активна в сектора на бижутерията, като представя колекции бижута от естествени камъни, сребро, сладководни и соленоводни перли. Артикулите на фирмата се предлагат както във физически магазини, така и онлайн. Чрез въвеждането на информация за продуктите си в електронен вариант компанията си гарантира готовност за бързо и лесно експортиране на качествени и проверени продуктови данни към бъдещи търговски партньори.

БГ Баркод е електронен продуктов каталог не само за хранителни стоки, а включва артикули от различни категории. Поради многообразието на портфолио и наличието на един артикул в различни цветове, с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмата се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/