Брой 24 (29), 03-02-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg 

 

03.02.12.01 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания търси контакти с български производител и доставчик на двоен твърд картон – 3mm. Има е-mail.

03.02.12.02 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания, един от най-големите производители на хранителни добавки, проявява интерес от дългосрочно бизнес сътрудничество с български фирми от бранша. Има е-mail, URL.

03.02.12.03 BC ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Компания от Великобритания, производител на химикали за обществени, производствени и търговски перални системи, търси официален дистрибутор на продуктите си за България. Компанията има над 25-годишен опит в производството и реализацията на асортимента си. Има приложен профил. Има е-mail, URL.

03.02.12.04 BC ТУРЦИЯ
Турска компания за търговия и логистика предлага сътрудничество на български фирми, желаещи да реализират свои продукти на турския пазар. Компанията осигурява маркетингово проучване, представителство, дистрибуция и логистични услуги, контакти с партньори. Има е-mail.

03.02.12.05 BC КИТАЙ
Компания от Китай, един от най-големите производители на шперплат, с изключителен асортимент от видове плоскости за строителни дейности, предлага дългосрочно бизнес сътрудничество със заинтересовани български фирми. Има е-mail, URL.

03.02.12.06 BC ЕГИПЕТ
Компания от Египет, търговец на бобови зърнени храни, основно бял и черен боб, търси контакти със заинтересовани български вносители. Има е-mail.

03.02.12.07 BC ХОЛАНДИЯ
Холандска компания за маркетингово проучване, консултантски услуги и бизнес контакти, предлага сътрудничество на български фирми, проявяващи интерес към холандския пазар. Фирмата има дългогодишен опит в посредническата дейност, утвърдени контакти и опит в установяване на партньорски отношения. Има е-mail, URL.

03.02.12.08 BC ИНДИЯ
Компания от Индия, производител и износител на машини за фармацевтичната промишленост, предлага контакти на български производители от фармацевтичния бранш. Има представена спецификация на машините – таблетиращи, пакетиращи, машини за производство на течни фармацевтични продукти и др. Има е-mail, URL.

03.02.12.09 BC КИТАЙ
Фирма от Китай, производител на маркери за кожени изделия – обувки, облекла и др., предлага контакти на заинтересовани производители и търговци. Има е-mail.

НОВИНИ ОТ БТПП
Покана за вписване в Доброволен регистър на предприемачите в строителството
Регистриралите се фирми получават специално удостоверение, с което могат да се легитимират пред партньори в страната и в чужбина Още
Посланикът на Аржентина посети БТПП
Н.Пр. Гийермо Салвадор Асрак сподели задоволство от продължаващия ръст на двустранния стокообмен Още
Нови членове на БТПП
ЗАКОНОПРОЕКТИ
Правителството одобри промени в Закона за кадастъра и имотния регистър
Създадени са възможности официалните документи да бъдат издавани от всяка служба по геодезия, картография и кадастър, независимо от местоположението на обекта на кадастъра. Още
ПАЗАР НА ТРУДА
НСИ: През четвъртото тримесечие на 2011 г. коефициентът на безработица е 11.4%.
Публикувани са предварителни резултати от Наблюдението на работната сила през четвъртото тримесечие на 2011 г. Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Комисията по околна среда одобрява "Пътна карта" към икономика с ниска въглеродна интензивност
"Пътната карта" включва и целеви стойности на намаленията за секторите, отговорни за по-голямата част от емисиите в Европа Още
Нов Бизнес център ще насърчава икономическото сътрудничество между ЕС и Тайланд
Той е част от стратегията на ЕС за интернационализация на европейските МСП, особено в бързо развиващите се пазари. Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство