Брой 98 (608), 28-05-2014
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство от EEN


ENTERPRISE EUROPE NETWORK
e-mail: een@bcci.bg
тел.: (02) 8117 505, 8117 525

28.05.14.01 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Фирма от Великобритания, специализирана в маркетинг на луксозни потребителски стоки за интериора и покривки за маси, търси подизпълнители и производители на текстил.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.02 ХЪРВАТИЯ
Хърватска фирма, специализирана в производството на масивни трислойни дървени плоскости за паркет, брикети, дървен материал и елементи за плоскости и паркет, търси търговски посреднически услуги, транспорт и логистика, а също така и подизпълнение на производство на суровини за тяхната продукция.
Валидна до: 28/05/2015

21.05.14.03 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Предприятие от Великобритания търси LED осветителни продукти, които да представи на пазара на Великобритания и Южна Африка. Предприятието специализира в проектирането, инсталацията и предоставянето на широка гама от търговски, промишлени и електрически услуги, в частност LED осветление и контрол на енергийната ефективност. Фирмата се интересува от сключване на договори за дистрибуция с производители на LED осветление.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.04 ХЪРВАТИЯ
Хърватска фирма търси стратегически партньори, които да станат съсобственици на фирмата и да инвестират в разходите за дизайн и производство на нов бранд спортно оборудване. Фирмата има уебсайт за електронна търговия със спортно облекло и е изпълнявала международни поръчки за спортни клубове и клиенти. Компанията се нуждае от средства за производството на по-широк асортимент спортни облекла, които да продава на дребно. От търсения партньор се очаква да инвестира в дизайна, производството и дистрибуцията на продуктите.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.05 ПОЛША
Полска фирма, специализирана в производството, монтажа, поддръжката и продажбата на завършени помпени инсталации и части за канализационни системи, предлага търговски посреднически услуги на чуждестранни партньори.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.06 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Фирма от Великобритания търси производители на отоплителни системи за сухи и влажни помещения, електрически радиатори и радиатори с водно затопляне, лири за кърпи, панелни отоплителни системи, чугунени радиатори, бойлери, термостати, които да се продават на английския пазар от името на производителя.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.07 УНГАРИЯ
Унгарско предприятие, специализирано в техническите проучвания е разработило мобилна машина за правене на брикети, която преработва дървени отпадъци за производство на енергия. Технологията предлага икономично съхранение и транспортиране на дървени отпадъци. Фирмата търси партньори за допълнително разработване на технологията и производство.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.08 УНГАРИЯ
Унгарско предприятие, специализирано в различни дърводелски дейности, предлага джойнт венчър и подизпълнение. Унгарското предприятие произвежда различни дървени продукти – обзавеждане, дърворезби за декорация, сувенири, играчки и масови продукти.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.09 ПОЛША
Полски производител на елегантни дамски обувки от естествена кожа в малки номера предлага сандали, ботуши, обувки на токчета, тип „Оксфорд“, сватбени обувки и др. Всички обувки са направени от висококачествена естествена кожа, в стандартни варианти или съобразено с индивидуалните изисквания.
Производителят желае да намали разходите си за производство и да разшири предлагането чрез сътрудничество с чуждестранен производител на обувки.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.10 РУМЪНИЯ
Румънска фирма с пет години опит в продажбата на едро на стоки за бебета, деца и майки, промотира и продава на вътрешния пазар широка гама продукти: бебешки колички, столчета за кола, продукти за поддържане на хигиената и здравето, играчки и др. Фирмата търси производители на стоки за бебета, деца и майки, за да разпространява продуктите им.
Валидна до: 28/05/2015

28.05.14.11 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Великобританска фирма е продавач на едро на ръчно изработени дървени подаръци и продукти за домашен интериор и търси нови продукти, които да продава на английския пазар. Фирмата предлага договор за дистрибуция и джойнт венчър.
Валидна до: 28/05/2015

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Изследване по проект „Наука и бизнес”: Липсата на информация е най-голямата слабост на националните програми за насърчаване на иновациите
БТПП е заинтересована страна по проекта и подпомага създаването на стабилни и устойчиви партньорства между основните компоненти на „триъгълника на знанието” Още
БТПП представи резултати по проект “ADB Multiplatform” на партньорска среща в Тирана
Палатата разработи бизнес план за създаване на център за мултимодални превози, който да обслужва транспортни фирми при оптимални условия Още
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Социалният диалог и тристранното сътрудничество в България – тема на семинар в Хасково
Представени бяха резултати от изследване по темата, основните изводи, заключения и препоръки, произтичащи от извършените анализи Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
МЕТРО търси “звездите“ на малкия и среден бизнес в България
Конкурс за всеки, който разкрива човешкия образ на бизнеса Още
БИЗНЕС СРЕДА
НСИ: Бизнес климатът се подобрява през май
По-оптимистични оценки и очаквания на мениджърите за бизнес състоянието на предприятията Още
ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ
Нов портал за електронни услуги на Патентното ведомство
Едно от важните нововъведения е възможността за електронни разплащания Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
ЕК предлага цялостна стратегия за енергийна сигурност
Сред акцентите са диверсификацията на външните енергийни доставки, подобряването на енергийната инфраструктура... Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство от EEN