Брой 64 (69), 30-03-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

30.03.12.01 BC ТУНИС
Компания от Тунис, производител и износител на зехтин, предлага контакти на заинтересовани български вносители. Има е-mail, URL.

30.03.12.02 BC ГЪРЦИЯ
Фирма от Гърция, със седалище в Солун и клон в Атина има предмет на дейност търговия с мебели и всичко свързано с мебелната промишленост. Във връзка с планове за разширяване на дейността си, фирмата търси контакти с български производители на дървени пелети и горивни камери (печки), използващи пелети. Има е-mail, URL.

30.03.12.03 BC ГЪРЦИЯ
Гръцка фирма се интересува от контакт с български производители на пластмасови флакони за фармацевтичната промишленост. Има е-mail.

30.03.12.04 BC ГЪРЦИЯ
Фирма от Гърция производител на  зехтин се интересува от сътрудничество с българска фирма, производител на машини за бутилиране на олио/зехтин, както и от производители на олио. Има е-mail, URL.

30.03.12.05 BC ИНДИЯ
Фирма от Индия, доставчик на широк асортимент от канцеларски и офис материали, предлага сътрудничество на заинтересовани български вносители от бранша. Има е-mail, URL.

30.03.12.06 BC ПОЛША
Фирма от Полша търси контакти с български производители и износители на мая за хлебопроизводство. Има е-mail.

30.03.12.07 BC БЪЛГАРИЯ
Българска фирма, създадена през 1989 г., с основна дейност строителство, изработка на пътни знаци, знаци за ел. уредби и др., търси дистрибутори и партньори за страната и чужбина. Фирмата притежава сертификати по EN ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, BS OHSAS 18001: 2007.
Търговската политика на фирмата е основана на мрежов маркетинг. Част от основните дейности на компанията са: производство и монтаж на пътни знаци и указателни табели; знаци по охрана на труда и ел. уредби; емайлирани табели, транспаранти и билбордове; доставка и монтаж на гумени ограничители на скоростта ; производство на заключващи скоби (антипаркинг скоби) и ограничители против паркиране (антипаркинг колчета и сфери); изработка и монтаж на детски площадки; съоръжения за спорт и игри; площадки по безопасност на движението; мобилни химически тоалетни; производство на оградни пана и парапети; доставка и монтаж на светодиодни знаци и светофарни уредби и броячи; сферични пътни огледала, гумени стойки и конуси; пешеходни острови; строителство - СМР, изолации, алуминиева и РVС дограма. Има е-mail, URL.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Факторингът - модерно средство за финансиране на външнотърговските сделки
БТПП и фирмите могат да обединят усилията си за подготовка на специалисти по външна търговия Още
Преходът към зелената икономика в Черноморския регион бе обсъден на международен семинар в София
Първата стъпка за правилно разбиране принципите на зелената икономика е осъзнаването на възможността да се създава повече добавена стойност с по-малко енергия Още
Среща с председателя на Бизнес съвета Турция – България
Улесняването на визовия режим за турски граждани, посещаващи България, бе една от темите на срещата Още
Нови членове на БТПП
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
Проверки на НАП за касовите апарати ще започнат на 3 април
Санкциите за неспазилите закона могат да достигнат до 10 000 лв. и запечатване на търговския обект Още
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Парламентът увеличи стойностните прагове на обществените поръчки
С измененията в закона се въвеждат и изискванията на европейски директиви за обществените поръчки за строителство, доставки и услуги в отбраната и сигурността Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство