Брой 69 (326), 08-04-2013
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

08.04.13.01 BC ШВЕЙЦАРИЯ
Фирма от Швейцария разширява продуктовата си база и търси контакти с български фирми, производители и износители на мебели от масивно дърво. Има е-mail.

08.04.13.02 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания, работеща в областта на автомобилния сектор, търси български партньори за дългосрочно сътрудничество. Фирмата търси контакти с български компании, чиито предмет на дейност е свързан с производство на части за автомобили и самоходни платформи. Има приложена презентация на фирмата. Има е-mail.

08.04.13.03 BC УЗБЕКИСТАН
Фирма от Узбекистан, производител и износител на пресни плодове и зеленчуци, предлага контакти на заинтересовани български вносители от бранша – търговци на едро и зеленчукови борси. Има приложена презентация на фирмата. Има е-mail.

08.04.13.04 BC КИПЪР
Компания от Кипър, търгуваща с камиони, влекачи, ремаркета, земеделски, пътни и транспортни машини, търси контакти с български фирми от строителния и транспортния бранш за установяване на дългосрочно партньорство. Фирмата е ситуирана в Лимасол, Кипър, има свои офиси и представителен център в Никозия. Има приложен каталог на транспортните средства и машини. Има е-mail, URL.

08.04.13.05 BC ИНДИЯ
Фирма от Индия, износител на различен клас въглища, търси контакти с български фирми – вносители и крайни клиенти. Въглищата се доставят от Индонезия. Има приложена ценова оферта и спецификация. Има е-mail.

08.04.13.06 BC БЕЛАРУС
Фирма от Беларус, търговец на хранителни стоки, търси контакти с български износители. Фирмата разполага с верига магазини и закрити складови помещения на територията на Беларус. Търси контакти с български производители и износители на хранителни продукти и битова химия, основно – напитки, в т.ч. вино, коняк, консерви, компоти и други. Има е-mail.

08.04.13.07 BC РУМЪНИЯ
Компания от Румъния, с основна дейност производство и дистрибуция на богата гама билкови продукти и хранителни добавки по рецепти на Аюрведа, търси контакти с български дистрибутори. Фирмата работи на румънския пазар от 1999 г., използвайки нови съвременни технологии за извличане на екстракти от билки и растения. Продуктовата линия е в съответствие с международните стандарти и изисквания. Добавките са изготвени от 100% билков екстракт, във формата на таблетки, сиропи и мехлеми. Компанията стартира нова натурална козметична линия на билкова основа. Фирмата желае да установи контакти с български фармацевтични компании и козметични фирми. Има е-mail, URL.

-----------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Започна Деветата европейска регионална среща на МОТ в Осло
Представители на правителствата, работодателите и синдикатите от 51 страни ще формират общи позиции за социална защита, социален диалог и приложение на трудовото законодателство Още
БТПП и Патентното ведомство ще си партнират за повишаване знанията на бизнеса
Обсъдена е възможността за съвместно организиране на семинари по теми, свързани със защита на индустриалната собственост Още
Покана за участие в семинар „Свободно движение и техническа конкурентоспособност на промишлени продукти в Единния европейски пазар”
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Резултати от серията срещи на НСНИ с медии, разпространяващи информация за недвижими имоти
На срещите се постави ясно въпросът за ограничаване присъствието на нелигитимни брокери в различните медийни платформи Още
ЕНЕРГЕТИКА И ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
Постигнато е съгласие за разсекретяване на всички договори в енергетиката
Работна група ще предложи вариант за предаване на данни за текущото производство в реално време Още
ПРЕПОРЪЧАНО ЧЕТИВО
Неравенството в България – динамика, сравнителен анализ и причини
Изследване на Института за пазарна икономика Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейската комисия приканва промишлеността да разпространява добри практики за климата
Представители на промишлеността и публичния сектор посещават водещи енергийно ефективни предприятия в Дания Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
СЪОБЩЕНИЯ
Каталог на панаирите и изложбите в Босна и Херцеговина - 2013 година