Назад

Регионален форум GS1 в Европа 2022, 17 - 20 октомври в Амстердам, Нидерландия


Приложението на стандартите в селското стопанство е важно за прехода към климатично неутрална икономика и устойчивост

Постигането на проследимост от суровината до готовия продукт по цялата верига на доставките в рамките на селското стопанство чрез стандартите GS1 може да гарантира допълнителна оптимизация.

Земеделските производители са в началото и сред най-важните участници по веригата за доставка на хранителни стоки. Начинът на работа и произвежданите продукти/суровини са в основата на устойчивостта. В тематичната сесия, по време на Регионалния форум GS1 в Европа 2022, ще погледнем през очите на земеделския производител и ще разберем, как идентификаторите и стандартите GS1 могат да бъдат използвани за създаване на добавена стойност в сектор, който често е изправян пред различни предизвикателства.

Регионалният форум GS1 в Европа ще се проведе от 17 до 20 октомври в Амстердам, Нидерландия, с домакин GS1 Нидерландия. Първите два дни на събитието  са отворени за регистрация и участие на компаниите-членове на общността GS1, в частност за нашата страна - на GS1 България. Формата за регистрация и подробности за програмата може да намерите на https://www.gs1ineuropeforum.eu. Часовете на сесиите са в  Central European Time (CET), а работен език е английски.

Тематична сесия за селското стопанство е предвидена още през втория ден, 18 октомври, вторник от 10:30 до 12:00 CET.  

По-късно през деня, в сесията от 13:00 - 14:30 CET, ще бъдат обсъждани новите предизвикателства в сектора на плодовете и зеленчуците и увеличаващото се значение на данните. Ще научите, как по най-ефективния начин да отговорите на нарастващите регулаторни и потребителски изискванията за устойчивост, прозрачност,  и проследимост. На срещата може да се включите в обсъждането на това, дали е време за действие или трябва да се изчака.

Събитието е хибридно и регистрираните участници могат да се включат както онлайн, така и на място, но конкретно сесията за продуктовите паспорти при индустриалните батерии ще може да бъде посетена само на място.

Регистрирайте се за участие! Не пропускайте тази възможност!

Сесиите са безплатни за всички регистрирани участници - онлайн или участващи на място. При участие на място разходите за пътни и нощувки се поемат от участниците.

За повече информация GS1 България остава на разположение на тел. 02/8117 611 / 567 / 433.