Назад

Balkan eCommerce Summit


Balkan eCommerce Summit  ще се състои на 4-5 април в София Тех Парк и ще събере на едно място представители на онлайн бизнеса от целия Балкански полуостров. На конференцията ще присъстват повече от 450 собственици на магазини за онлайн търговия, логистични експерти и предприемачи от 12 държави.

Той е  отлична възможност за ползотворен нетуъркинг, защото на него ще бъдат топ търговци, експерти и провокиращи размисъл лектори в бранша от различни балкански страни.

Програма на събитието е разпределена в три основни направления:

  • eCommerce теми (Live Shopping, световни маркетплейс платформи);
  • Дискусионни панели на различни теми: маркетингови стратегии при трансгранична търговия, инструменти за подобряване на продажбите, трансгранични логистични решения и други;
  • Споделен опит от международни лектори, които ще очертаят основните начини и предизвикателства за стъпване на пазарите в техните държави, както и ще послужат като ориентир за какво да внимават новите eCommerce играчи там.

На 4 април Даниел Биран от eBay ще говори по темата "Как глобалните търговски платформи могат да помогнат на балканския бизнес да расте" (How can global marketplaces help Balkan businesses grow).  Биран и нейният екип отговарят за подпомагането на прехода на малки и средни предприятия към „дигитален” износ. 

Вижте пълната програма и запазете своето място на сайта на форума.