Назад

БГ Баркод: фирма с над 30-годишна традиция


Фирма „ИТА България“ ЕООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод в периода 3-10 март 2023 г. През изминалата седмица най-много продукти са попълнени от секторите: храни и в частност сладкарство, козметика, текстил и спално бельо, домашни потреби.

Компанията „ИТА България“ ЕООД е основана през 1992 г., с основен предмет на дейност индустриално производство и търговия с изделия от дърво, метал и текстил. От 2011 г. развива успешно интернет търговия до краен клиент с доставки не само в България, но и в Румъния, Гърция и Унгария. Като директен производител „ИТА България“ произвежда и специфични продукти, сред които системи за домашно опушване на месо, къщички и хранилки за диви животни, капани за хуманно залавяне на вредители и други.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки. За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/