Назад

БТПП - партньор на бизнес наградите на Forbes


БТПП ще е партньор на бизнес наградите Forbes Business Awards 2022. Това договориха на среща председателят на Палатата Цветан Симеонов и представители на Forbes - Даниела Иванова, мениджър събития, и Мирена Иванова, експерт събития и дигитални комуникации. Ежегодният конкурс афишира успеха на българските предприемачи и мениджъри и ги награждава за успешните им решения и практики. Цветан Симеонов изрази готовността на Палатата активно да участва в разпространението на информацията за конкурса, за да достигне до възможно най-много компании, включително и до малки и средни предприятия. БТПП подкрепя подобни инициативи, тъй като бизнесът, особено във времена на пандемия, има нужда от допълнителни стимули, подкрепа и оценка на постигнатото.

Като партньор на бизнес наградите на Forbes тази година, всеки член на Българската търговско-промишлена палата ще получи 10% отстъпка от таксата за кандидатстване.

При попълване на Вашата кандидатура въведете и партньорски код: BTPPFBA22

Българските компании могат да кандидатстват до 6 март 2022 г.

С участието във Forbes Business Awards 2022 компаниите получават възможност да споделят успеха си с другите и признание от най-големия бизнес медия бранд в света. Всеки кандидатствал ще получи кратко представяне в априлският брой на списание Forbes. А финалната церемония събира цвета на българското предприемачество и се превръща в сцена за изява и споделен опит.

За Forbes Business Awards 2022 могат да кандидатстват всички компании, регистрирани в България, независимо от техния размер, сектор и собственост. Не могат да кандидатстват търговски представителства на чуждестранни компании, както и фондации и други организации, които не са регистрирани по Търговския закон.

Forbes Business Awards 2022 включва 10 категории:

● Работодател на 2022

● Обществено отговорна компания на 2022

● Стартъп на 2022

● Иновативна компания на 2022

● Компания на 2022* – най-успешните компании по сектори и за цялата българска икономика

        – Финанси
       – Информационни и комуникационни технологии
       – Търговия
       – Производство
       – Услуги

* В категория „Компания на 2022“ награда получава победителят във всеки от посочените сектори, а секторният победител с най-много точки получава голямата награда „Компания на 2022“. Класиралите се на второ и трето място във всеки от посочените сектори се обявяват за финалисти и получават сертификат и лого „Forbes Business Awards 2022 финалист“. В случай че няма достатъчно кандидати в дадена категория, редакцията на Forbes си запазва правото да не излъчи победител в нея за съответната година.

Финалистите във Forbes Business Awards 2022 ще бъдат обявени на 8 април 2022 г. Церемонията по награждаването ще се състои на 14 април 2022. Тогава ще станат ясни и победителите в бизнес наградите на Forbes.

Кандидатствайте за Forbes Business Awards 2022 – Успехът е тук!