Назад

БГ Баркод: затворен производствен цикъл


Българският бранд Bether за натурална козметика от етерични масла и фирма „Абиела“ ЕООД, която стои зад него, са попълнили най-много продукти в продуктовия каталог БГ Баркод за седмицата 6-10 декември 2021 г.

Фирмата се занимава със засаждане, отглеждане на насаждения, дестилиране и преработване на масла, които са влагани по-късно в козметични продукти. В ядрото на продуктите под марката Bether са етеричните масла - масло от роза дамасцена, масло от лавандула и масло от маточина.  Що се отнася до рoзовото масло – най-разпознаваемото в нашата стана,  разполагат с 400 декара собствени розови насаждения в Розовата долина, град Казанлък, като всеки розов цвят се бере на ръка. Продуктовата линия включва грижа за лице, тяло, етерични масла и др.

Информация за продуктите Bether вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод.