Назад

Онлайн среща и дискусия „Здравословни работни места – намали товара“


Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Българската асоциация-Труд, Здраве, Безопасност, организира онлайн среща и дискусия на тема: „Здравословни работни места – намали товара“ и "Здравословни работни места - Работа в условията на SARS-CoV-2", която ще се проведе във виртуална среда на 25.10.2021 /понеделник/ от 10.00ч.

Онлайн събитието се организира по повод кампанията на EU OSHA „Здравословните работни места облекчават товара“ и "Здравословни работни места - Работа в условията на SARS-CoV-2“. Кампанията за периода 2020–2022г. е фокусирана върху мускулноскелетните смущения (МСС). Те са често срещан здравен проблем, породен от начина или условията на работа. Това води до редица негативи както за работниците, така и за работодателите и икономиката. Намалява се работоспособността, удовлетвореността и успеваемостта на работната сила, което носи след себе си неимоверни загуби в световен мащаб. Те са проблем не само в индустрията, но и при спорт и хоби.

Участие в събитието ще вземе фокусната точка на EU OSHA за България - д-р Дарина Конова, държавен експерт в Министерството на труда и социалната политика.

Втората част на срещата ще бъде посветена на ковид пандемията и условията на труд, предпазни средства и други.

Желаещите да участват в онлайн срещата могат да заявят предварително своето участие на следния линк, в срок до 24 октомври 2021г. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат линк за участие.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с Консултантско бюро по индустриални отношения към БТПП на тел.: 02 8117 583, 8117 410 или e-mail:  labor_consult@bcci.bg.

Приложение:

Писмо-покана

Проекто -програма