Назад

Цветан Симеонов е част от журито на Бизнес наградите на България - EGO Awards


Бизнес наградите на България - EGO Awards - обявиха членовете на експертното си жури. Сред тях е и Цветан Симеонов, председател на БТПП,  заедно с други признати експерти от българския бизнес и обществен живот

EGO Awards отличават най-забележителните постижения в обществения и бизнес живот, като обхващат всички индустрии в България. Компании от всички сфери на бизнеса могат да подадат кандидатури в разнообразни категории - както конкретни за компании и продукти по сектори, така и общи категории за бизнес процеси. Журито на EGO Awards е съставено от признати професионалисти, сред които журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. На тях организаторите се довериха да оценят най-успешните стратегии, най-добрите практики и най-иновативните инициативи на претендентите за отличие.

Ранната регистрация е вече отворена и продължава до 28 януари.  Повече информация за наградите можете да намерите на сайта на EGO Awards.

[