Назад

Информационен семинар по проект RemoteNET


Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие в хибриден информационен семинар за представяне на резултатите по проект REMOTENET (European Digital Skills Hub for Remote Workers), който ще се проведе на 11 декември 2023 г., от 10:30 ч. в БТПП.

Семинарът ще постави акцент върху разработената електронна платформа (т.нар. виртуален офис за дистанционна работа) и обучителните курсове и ръководства, които ще бъдат налични за ползване.

Курсовете и ръководствата обхващат следните теми: предприемане на мерки за предотвратяване на социалната и професионална изолация, ергономичност на работното място, управление на стрес, дигитална комуникация, киберсигурност, облачни услуги, платформи за цифрово сътрудничество и видеоконференции,  др.

Присъствието в събитието е безплатно и е отворено към всички фирми и организации, които проявяват интерес. Покана и програма на семинара можете да намерите тук. Участието е възможно онлайн или присъствено, като следва да отбележите Вашите предпочитания в прикачената регистрационна форма. На  желаещите да присъстват онлайн ще им бъдат предоставени нужните данни за достъп до срещата (линк, ID на срещата, парола). Моля, изпращайте Вашите регистрации на ел. поща: projects2@bcci.bgв срок до 8 декември.

За допълнителна информация: тел. 02/8117556.