Назад

Международен форум за иновации Innovation Explorer


За десета поредна година в София ще се проведе ежегодният международен форум Innovation Explorer.

Събитието е планирано за 22-ри февруари 2024 г. в зала “Джон Атанасов” на София Тех Парк. Към изключителния лeкторски състав, който организаторите вече обявиха: проф. Джефри Пфеффър Thomas D. Dee II, професор по организационно поведение към Висшето училище по бизнес на Станфордския университет; проф. Сохаил Инайатула, ръководител на катедрата на ЮНЕСКО за изучаване на бъдещето, IIUM, професор в университета Тамканг, редактор на списанието Journal of Futures Studies; Селин Каптана, инвеститор във фонда за дялов и рисков капитал 500 Emerging Europe; Дейвид Борн, Ръководител на Института на бъдещето Роланд Бергер, се присъединяват още:

  • ГИЙС ВАН ВУЛФЕН – LinkedIn инфлуенсър, глобален лектор по въпросите на иновациите, основател на методологията за иновации FORTH, авторитет в областта на иновациите и Дизайн мисленето в цял свят, с над 300,000 + последователи в
  • ДИЙПТИ ПАХВА – автор на бестселъри, иноватор, коуч на ръководители на компании и предприемачи; партньор-основател на LISA (Stanford GSB LEAD Incubator & Startup Accelerator); съветник на DayOne MedTech Accelerator;
  • СИЛВИЯ ИЛИЕВА – директор на GATE Institute към Софийския университет „Свети Климент Охридски“ от създаването му през 2019 г. и преподавател във Факултета по математика и информатика и др.

За да се регистрирате за Innovation Explorer 2024, посетете уебсайта на организаторите тук: www.innovationexplorer.bg. Залата е със запазени места.

За повече информацияoffice@innovationstarter.bg