Назад

Нова програма на Световната банка за безвъзмездна подкрепа на малкия и средния бизнес за дигитализация (DIGITRANS)


В свят, в който дигиталните технологии бързо преобразуват начина, по който водим бизнес, дори най-малките стъпки към дигитализацията могат да доведат до значителни подобрения за малкия бизнес. 

Световната банка цели да ви подкрепи в предприемането на една или две ключови стъпки. Чрез оптимизиране на процесите и автоматизиране на рутинните задачи, дигиталните технологии значително увеличават продуктивността и ефективността. Анализите от дигиталните платформи помагат за вземането на информирани бизнес решения, докато онлайн платформите откриват нови пазари, разширявайки клиентската ви база. Освен това, дигиталните инструменти спестяват разходи чрез по-ефективни процеси и намалена необходимост от физическа инфраструктура, както и подобрена гъвкавост и възможности за растеж на бизнеса.

Като участник в тази инициатива, ще получите достъп до:

●  Прости, но ефективни решения: запознаване с инструменти, които са лесни за изпълнение и предлагат бързи резултати.

●  Лично менторство, за да ви помогне да приемете дигитални практики във вашия собствен ритъм.

● Практически уъркшоп: сесии, фокусирани върху практическите приложения на дигиталните технологии.

●Директна експертна подкрепа: помощ, адаптирана към вашия уникален бизнес контекст, помагаща ви да преодолеете конкретни предизвикателства.

●  Мрежа от партньори: възможности за връзка с други малки бизнеси за споделяне на добри практики и опит.

● Подобрена бизнес видимост: стратегии за подобряване на вашето дигитално присъствие, привличащи повече клиенти и възможности.

Критерии за участие:

- Местоположение: базирани в град София или София-Област, България.

- Служители: между 10 и 50 екип, на пълно работно време към момента на кандидатстване.

- Оперативни от поне две години с формална регистрация.

- Ниво на дигитална интеграция: не повече от една сложна дигитална технология в ежедневните бизнес операции (например софтуер за счетоводство, ERP, CRM).

За да участвате, моля попълнете формата за кандидатстване на www.digitransbulgaria.com или се свържете на и-мейл hello@launchlabs.bg

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ