Брой 155 (412), 12-08-2013
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

30.04.13.01 BC ФРАНЦИЯ
Френска консултантска компания предлага на български фирми – производители, интересуващи се от френския пазар, следните услуги:

  • Търговско представяне във Франция;
  • Търсене на френски бизнес партньори – дистрибутори, производители на нови продукти и технологии, партньори за съвместни проекти и др.

За контакти:
Мариана Летелиер
Тел.: 0033 1 4700 4387
Факс: 0033 1 4338 5118
E-mail: info@amapola-conseil.com

12.08.13.01 BC ПОЛША
Полска фирма предлага машини и оборудване за ситопечат. Търси контакти с български фирми – вносители на такава техника, както и крайни клиенти. Има е-mail, URL.

12.08.13.02 BC ПОЛША
Фирма от Полша, производител и износител на мъжко, дамско, спално бельо и домашен текстил, предлага контакти на заинтересовани български вносители на едро, дистрибутори и крайни клиенти. Има е-mail, URL.

12.08.13.03 BC ПОЛША
Полска компания предлага офис консумативи , записващи устройства, компютърни и фото аксесоари. Търси контакти с български фирми, търговци на канцеларски и офис консумативи, компютърни и фото артикули. Има е-mail, URL.

12.08.13.04 BC ТУРЦИЯ
Турска компания, производител и износител на органични и химически торове, търси сътрудничество със заинтересовани български търговци от бранша и производители на селскостопански култури. Има е-mail, URL.

12.08.13.05 BC КИТАЙ
Китайската компания “Eurasia Grand” предлага възможности за представяне на вносни стоки в една от най-големите свободни търговски зони в Китай – Вайгаочао Шанхай( Waigaoqiao Free Trade Zone, Shanghai). Ръководството на Свободна търговска зона Вайгаочао-Шанхай  е предоставило на компанията при преференциални условия няколко помещения за излагане на стоки, както и площи в митническия склад на зоната. Към момента компанията е в процес на оборудване на помещенията за представяне на стоките, като амбициите им са да излагат в тях предимно хранителни стоки, напитки и стоки за масово потребление с акцент върху виното, на износители от различни региони и страни. Според представителите на компанията през Waigaoqiao Free Trade Zone се реализира до 80% от вноса на вино в Китай. Eurasia Grand” е и един от съорганизаторите на ежегодно провеждания в Шанхай конкурс за качествени вина WINE CHALLENGE. Заинтересованите български износители за установяване на бизнес контакти с “Eurasia Grand” могат да се свържат директно с тях за получаване на конкретни ценови и други предложения.
За контакти:
Beijing Eurasia Grand Trading Co.
D9c Oriental kenzo, 48 Dong Zhi Men Wai Str.
100027 Beijing, China
E-mail: Eurasia_grand@hotmail.com; Ms1972@vip.163.com
Mr. Lijun Cui – Chairman

12.08.13.06 BC ИНДИЯ
Спедиторска компания от Индия, ситуирана в Мумбай, с представителства във всички по-големи градове на Индия, предлага сътрудничество на заинтересовани български спедиторски фирми. Компанията предлага висококачествени услуги за извършване на 0морски превози, митническо оформяне на документи, вътрешен транспорт, складиране. Има е-mail, URL.

12.08.13.07 BC РУСИЯ
Руска компания търси контакти с български фирми, производители и износители на месо и млечни продукти. Компанията желае установяване на дългосрочно сътрудничество. Има е-mail.

12.08.13.08 BC ИНДИЯ
Индийска компания, един от утвърдените водещи износители на индийски подправки, търси контакти със заинтересовани български вносители и дистрибутори. Има е-mail, URL.

12.08.13.09 BC ПОЛША
Фирма от Полша предлага части и аксесоари за мотоциклети, облекло и каски за мотористи. Търси контакти с български фирми, търговци от бранша. Има e-mail, URL.

---------------------
Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Как да изглежда новата оперативна програма за развитие на човешките ресурси до 2020 г.
Фокусът в новата оперативна програма да е развитието на заетите, а не само върху осигуряването на заетост на безработните лица Още
Среща с представители на Националната асоциация на домоуправителите
Обсъдени бяха въпроси, свързани с енергийната ефективност и паспортизацията на сградите Още
БТПП организира участие на фирми в Международния технически Пловдивски панаир
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Брифинг на Национално сдружение недвижими имоти
Сдружението стартира създаване на Център по медиация, който да спомага за ефективно и своевременно решаване на редица казуси и спорове, свързани със сделки и услуги за недвижими имоти Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
ИАНМСП организира участие на български фирми на национален щанд по време на международни изложения
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
Информация на Министерство на финансите за възстановяване на ДДС на бизнеса
Възстановеният ДДС през месец юли 2013 г. е в размер на 563 млн. лв. Още
ТРУДОВИ И ОСИГУРИТЕЛНИ ОТНОШЕНИЯ
НСИ: 789 лв. е средната работна заплата през юни
Най-големи са заплатите за работещи в създаването и разпространението на информация и творчески продукти, далекосъобщения… Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Проекти на нормативни актове за въвеждане на комплексно административно обслужване
Предвижда се разширяване на достъпа до услугите чрез въвеждане на възможност за заявяване на услуги и по пощата и чрез комбиниране на различните канали (електронен път, лицензиран пощенски оператор и на гише) Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство