Назад

PR Агенция ВИП Комюникейшънс разширява партньорството си с БТПП


Дончо Георгиев и Патриция Кирилова, управляващи партньори на  VIP Communication PR Agency, се срещнаха с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Гостите представиха информация относно организираното от агенцията предстоящо осмо издание на „BALKAN BUSINESS AWARDS 2022“. По традиция и тази година Българската търговско-промишлена палата е партньор на събитието и подпомага номинациите за престижните статуетки на Годишните награди за ‎значими бизнес постижения.

Бизнес наградите "BALKAN BUSINESS AWARDS 2022" ще отбележат значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието на икономиката в България и на Балканите, като интересът към региона е постоянен. Потвърждение за това са събитията, които PR Агенцията организира и провежда през последните години. Предизвикателствата са свързани с усилията  за постигане по-добри условия на труд, професионално образование и привличане и задържане на инвестиции и работна ръка.

Каузата на тези награди е да обедини индустриите, големите компании в българската икономика и на Балканите, заедно с Търговско-промишлената камара на Косово, Министерството на индустрията и търговията на Косово, Министерството на образованието, Посолството на Република Косово в България  и други големи организации.

Събитието ще се състои на 25 март 2022 година в хотел „Емералд“, Прищина - Косово.

Сред целите, които си поставят организаторите, са отдаване на заслужено внимание на компаниите, които успешно работят, повишаване репутацията на бранша чрез насърчаване на значимите постижения на фирмите и производствата. Спечелването на престижния приз  ще предостави платформа за значимо представяне, адекватна обществена комуникация с инвеститори, клиенти и партньори, както и отразяване на успеха.

По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас, както и в Косово, Албания, Северна Македония и Турция. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в трудни периоди запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет. Световният опит показва и доказа, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса и икономиката като цяло. Тези награди подпомагат и насърчават инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата-предприемачи.

Тези награди ще предоставят също много други ползи за компаниите, включително:

  • нови перспективи за бизнеса и стил на ръководство, усъвършенстване на стратегиите и развитие в различен иновативен мащаб;
  •  сравнителен анализ на бизнеса с други високи постижения в областта и на международно ниво;
  •  ново измерение към маркетинговите инструменти;
  • признание за реализираните постижения от конкуренцията в индустриите;
  • повдигане духа на персонала
  • повишаване популярността на организацията и инвестициите в образованието на децата-предприемачи, за да помогне за привличането на най-способните специалисти, новите капиталови инвестиции в България. 

Повече информация  за категориите и критериите може да бъде открита на:  http://vipcompr.com/balkan-business-awards-will-honor-business-leaders-2022/