Назад

Набиране на кандидатури за Creative Business Cup Bulgaria 2024


На 15 януари 2024 г. стартира набирането на кандидатури за участие в престижния национален конкурс Creative Business Cup Bulgaria 2024. Организиран от CreaTech Bulgaria и Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ, този конкурс е отворен за стартиращи и иновативни предприемачи от креативните индустрии в цяла България. Това е уникална възможност за участниците да представят своите иновативни идеи и проекти на национално и международно ниво.

Creative Business Cup е глобално признато състезание, събиращо представители от над 80 държави, което цели да открие и подкрепи най-добрите креативни стартъпи в света. Победителите в националните издания имат възможността да се състезават на световните финали в Копенхаген, Дания, и да се борят за множество награди, както и за вниманието на международни инвеститори.

Събитието предлага вдъхновяващи дискусионни панели и възможности за мрежови контакти с водещи предприемачи, експерти и иноватори от целия свят. Участниците ще могат да споделят своя опит и да обменят идеи с други победители от различни страни.

Ключови дати и местоположение:
• Заявленията за участие се приемат от 15.01.2024 до 15.02.2024 на платформата F6S 
• На 29.02.2024 ще се проведат националните финали в София, в рамките на международната конференция на креативните индустрии Createch Summit SouthEast Europe 2024.
• Националният победител ще участва на световните финали на Creative Business Cup на 02-03.06.2024 в Копенхаген, Дания.

Кой може да участва:
Конкурсът е отворен за предприемачи от креативните индустрии с компания, регистрирана в България, базирана на креативност и иновации, и с идея с пазарен потенциал. Участниците трябва да притежават правата на интелектуална собственост на своята идея и да не са получавали повече от 1 милион долара външни капиталови инвестиции.

За повече информация относно Creative Business Cup Bulgaria 2024 и регистрация, моля посетете интернет страницата на БИЦ Инобридж